Hoe selecteer ik het content menu en projecten?

Content menu en projecten selecteren

Afdrukken

Gewijzigd op: Do, 6 Aug, 2020 at 11:38 AM

Het content menu (1) staat aan de linkerkant van het scherm als je jouw tablet in landschapsmodus (liggend) vasthoudt. Het menu kan ook in portretmodus (staand) worden geopend door linksboven op het icoon met de drie lijnen onder elkaar te drukken. De functionaliteit van het content menu is simpel: bij elke categorie zal hier een lijst worden getoond van de items die bij deze categorie horen binnen het geselecteerde project. Je kan door de lijst heen scrollen door met jouw vinger omhoog te vegen of bovenaan de lijst naar een specifiek item zoeken met de zoekbalk (2).

Het projecten scherm geeft je een overzicht van alle gesynchroniseerde projecten waar je aan deelneemt. Blader door de lijst heen of gebruik bovenaan de lijst de zoekbalk (2) om het project te vinden waar je aan wil werken. Als je eenmaal het gewenste project hebt gevonden, tik je deze aan om de bijbehorende rondes, tekeningen, items en favorieten te laden.