Hoe stel ik een Reprobedrijf in?

Reprobedrijven

1. Klik bij de Speedbuttons onder  Extra op Reprobedrijven.
    Het Repro bedrijven venster wordt geopend met een overzicht van alle reprobedrijven binnen de huidige omgeving.

Nieuw reprobedrijf toevoegen

1. Klik bovenin het Repro bedrijven venster op Nieuw.

De ingevulde velden van het geselecteerde reprobedrijf worden bewerkbaar en worden na het opslaan als nieuw bedrijf toegevoegd. Het geselecteerde reprobedrijf wordt dus niet aangepast.
  2. Vul de naam van het Bedrijf in.
  3. Vul de naam van het Contactpersoon in.
  4. Vul het Adres in.
  5. Vul de Postcode en de Plaats in.

6. Vul de naam van de Website in.
  7. Vul het E-mailadres in.
  8. Vul het Telefoonnummer
  9. Druk rechtsonder in het venster op Opslaan.

Reprobedrijf wijzigen

1. Selecteer in het Repro bedrijven venster in het overzicht het gewenste reprobedrijf en klik bovenin op Wijzigen.

De ingevulde velden van het geselecteerde reprobedrijf worden bewerkbaar.
  2. Wijzig de naam van het Bedrijf
  3. Wijzig de naam van het Contactpersoon
  4. Wijzig het Adres
  5. Wijzig de Postcode en de Plaats.

6. Vul de naam van de Website in.
  7. Vul het E-mailadres in.
  8. Wijzig het Telefoonnummer.
  9. Druk rechtsonder in het venster op Opslaan.

Reprobedrijf verwijderen

1. Selecteer in het Repro bedrijven venster in het overzicht het gewenste reprobedrijf en klik bovenin op Verwijderen.

Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je het reprobedrijf wil verwijderen.
  2. Klik in de melding op OK.