Hoe synchroniseer ik mijn projecten in Snagstream?

Synchroniseren van projecten

Zodra je als gebruiker inlogt met jouw pincode, kan je in de Snagstream App selecteren welke projecten je wil synchroniseren om alle bestanden te downloaden en de laatste wijzigingen te verwerken.

Hier vind je een lijst met alle Snagstream projecten waar jij aan bent toegevoegd. Je kan per project bepalen of je het wél of niet wil synchroniseren. Standaard zullen alle projecten worden gesynchroniseerd. Om dit uit te zetten, tik je op de schuif achter een project. Bovenaan de lijst staat een zoekbalk die het mogelijk maakt om te zoeken naar een specifiek project binnen Snagstream, en kan je wisselen tussen alle projecten of enkel de geselecteerde projecten.

Als je eenmaal klaar bent met het selecteren en deselecteren van projecten, druk je onderaan de lijst op de oranje knop met de tekst Synchroniseren.

Snagstream zal direct beginnen met het downloaden van alle bestanden en het verwerken van de laatste wijzigingen. Zodra de synchronisatie is afgerond, opent het welkomstscherm.