Hoe verwijder ik een (slimme) map in Prostream?

Wanneer je een (slimme) map niet meer nodig hebt, kun je deze verwijderen.

Klik op de drie verticale bolletjes die zichtbaar zijn als je met je muis op de map gaat staan en selecteer de optie Verwijderen.

Slimme map verwijderen

Een slimme map kun je bewerken of verwijderen door de map te selecteren en vervolgens op je rechtermuisknop te klikken.

Heb je een map per ongeluk verwijderd? Je kunt dit nog ongedaan maken zolang de pop-up onderin in beeld is. Klik op Verwijderen ongedaan maken en je map is weer teruggezet.