Hoe verwijder ik een (slimme) map in Prostream?

Mappen verwijderen

Wil je een map of slimme map verwijderen? Gen probleem!

Map verwijderen
Klik op de drie verticale bolletjes die zichtbaar zijn als je met je muis op de map gaat staan, selecteer de optie verwijderen en klaar!

NB. Heb je een map per ongeluk verwijderd, dan kun je dit nog ongedaan maken zolang de pop-up onderin in beeld is. Klik op Verwijderen ongedaan maken en je map is weer teruggezet.

Slimme map verwijderen
Een slimme map kun je bewerken of verwijderen door de map te selecteren en vervolgens op je rechtermuisknop te klikken.