Hoe voeg ik een nieuw project toe op de Snagstream website?

Nieuw project toevoegen

Als je niet in één van de bestaande projecten wil werken, kan je ook een nieuw project toevoegen:

1. Klik onder het Snagstream logo op Projecten
  2. Druk onder de afbeelding en tekst op de knop Nieuw project.

Er wordt een nieuw venster geopend waarin je de gegevens van het project kan invullen.
  3. Vul de Projectnaam in.
  4. Vul een Omschrijving in.
  5. Klik in de regel onder Projectleden om een lijst van alle gebruikers uit de omgeving te te tonen. Selecteer de gebruiker(s) die je aan het project toe wil voegen.
  6. Klik op uploaden om eventueel een eigen afbeelding voor het project in te stellen. Dit is niet verplicht. Wil je op het voorblad van de rapportage een logo toevoegen neem dan contact op met Support.
  7. Klik na het invullen van alle benodigde gegevens rechtsonder in het venster op Opslaan om het project op te slaan en toe te voegen.