Hoe voeg ik een nieuwe tekening toe op de Snagstream app?

Nieuwe tekening toevoegen

1. Klik linksboven op de plus achter Tekeningen.
    Er wordt een nieuw venster geopend. Je kan nu een foto van een tekening maken of een foto van een tekening uit de fotobibliotheek toevoegen.

Foto van een tekening maken en toevoegen

2. Druk op Camera
  3. Maak een foto van de  gewenste tekening.
  4. Druk op Use Photo
  5. Geef de tekening in het  nieuwe venster een naam.
  6. Druk op Tekening toevoegen om de tekening toe te voegen.

Foto van een tekening uit de fotobibliotheek toevoegen

7. 7. Druk op Fotobibliotheek.

8. Selecteer een foto uit de fotobibliotheek van jouw tablet of smartphone.
  9. Volg stap 5 & van Een foto van een tekening maken en toevoegen.

Je kan de naam van de tekening achteraf niet meer wijzigen, zorg ervoor dat je de naam van de tekening direct juist ingeeft.