Hoe voeg ik een nieuwe tekening toe op de Snagstream website?

Nieuwe tekening toevoegen

1. Klik na het selecteren van het gewenste project onder de naam van het project op Tekeningen.
    Het Tekeningen-scherm wordt geopend met een overzicht van alle toegevoegde tekeningen in de huidige omgeving.

2. Klik boven het overzicht op Nieuwe tekening.
    Er wordt een nieuw venster geopend.

3. Klik in het nieuwe venster op Toevoegen.

4. Selecteer de bestand(en) die je als tekening wil toevoegen en druk op Open of Openen.

Na het openen van de gewenste bestand(en) heb je de mogelijkheid om de gegevens van de tekening(en) aan te passen voordat je deze uploadt.

5. Wijzig de naam van het bestand.

6. Geef aan dat het bestand een bestaande tekening vervangt.

7. Klik op het potlood icoon om de naam van de tekening in te vullen die het bestand vervangt.

8. Druk na het wijzigen van alle gegevens op Uploaden.

Let op: zorg ervoor dat de nieuwe versie van de tekening dezelfde afmetingen heeft als de oude versie van de tekening. Alleen zo kunnen de specifieke locaties van de Snags goed worden overgezet op de nieuwe tekening versie.

Let op: zorg er voor dat een tekening maximaal 50 bladzijdes heeft wanneer je deze upload. Wanneer een tekening te groot is kan deze niet goed verwerkt worden.