Hoe zoek en filter ik rondes en pas ik kolommen aan in Snagstream?

Rondes zoeken, filteren en kolommen aanpassen

In het overzicht van alle rondes kan je door het gebruiken van filters en kolommen gericht zoeken naar de gewenste rondes:

Rondes zoeken met de zoekbalk

Gebruik de zoekbalk bovenaan de lijst met alle rondes om te zoeken op bijv. de naam van een ronde of de persoon die de ronde heeft gemaakt of gewijzigd.

1. Vul in de zoekbalk de term in waarop je wil filteren.
  2. Klik op één van de relevante velden die op basis van de zoekterm onder de zoekbalk komt te staan.

Onder de zoekbalk komt de toegepaste zoekterm in een blauw vakje te staan.
  3. Druk op het kruisje in de toegepaste zoekterm om deze weer te verwijderen.

Rondes filteren

Door het aan-of uitzetten van filters kan je bepalen welke rondes er in het overzicht worden getoond:

1. Klik rechtsboven in het scherm op het icoontje met de drie vakken onder elkaar.
  2. Selecteer welke filters je aan en uit wil zetten in het overzicht.

3. Klik bij een specifieke filter op de twee rijen met blokjes onder elkaar.
  4. Maak binnen het filter een keuze uit de beschikbare opties op basis van de getoonde rondes.
  5. Klik op Toepassen om de gekozen filters toe te passen.

Kolommen aanpassen

Het formaat en de positie van alle kolommen in het overzicht kan worden aangepast om meer of minder informatie te tonen:

1. Klik op de lijn tussen twee kolommen en houd de linkermuisknop ingedrukt.
  2. Beweeg de muis naar links om de kolom smaller te maken of naar rechts om de kolom te verbreden. Laat de linkermuisknop los als je klaar bent.

1. Klik bovenaan een kolom achter de naam van de kolom en houd de linkermuisknop ingedrukt.
  2. Sleep de kolom naar de gewenste positie. Je ziet een verticale blauw lijn die de nieuwe positie van de kolom aangeeft. Laat de linkermuisknop los als je klaar bent.

Filters verwijderen en kolommen herstellen

Achter de zoekbalk vind je de volgende knoppen om alle toegepaste filters te verwijderen en de kolommen te herstellen naar hun oorspronkelijke staat:

1. Verwijder alle geselecteerde en toegepaste filters. Dit zijn de filters die zijn toegepast vanuit de zoekbalk en de kolomfilters.
  2. Herstel alle kolommen naar hun oorspronkelijke formaat en positie.
  3. Herstel alle kolommen naar hun oorspronkelijke formaat en positie.