Hoe gebruik ik Prostream op mijn mobiele apparaat?

Soft- en hardware

Om ervoor te zorgen dat Prostream zo goed mogelijk werkt, kun je er het beste voor zorgen dat jouw apparaat de laatste software-update heeft gehad. Voor Apple is dat op dit moment iOS 15 of hoger. Voor Android is dat 12 of hoger.

Daarnaast adviseren wij om minimaal 64 GB aan intern opslaggeheugen hebben.

Snelkoppeling op jouw toegangsscherm

Om snel naar Prostream op jouw mobiele apparaat te navigeren, kun je een snelkoppeling toevoegen aan jouw toegangsscherm.

Safari (Apple)

Op een Apple-apparaat ga je naar my.prostream.app in je browser en kies je voor Delen. Selecteer vervolgens de optie Zet op beginscherm

Chrome

In jouw Chrome-browser ga je naar my.prostream.app en klik je op de drie puntjes. Selecteer vervolgens de optie Toevoegen aan startscherm