Prostream update - week 10, 2024

Release #78

Issue opgelost: Metadata-waardes aanpassen

Wanneer je de metadata van alle bestanden in een map aanpaste, werden eerdere waardes soms weer teruggezet wanneer je erop klikte. Dit is opgelost.

Issue opgelost: Verwijderde metadata-velden

Bij het aanpassen van een metadata-sjabloon was het niet zichtbaar of een metadata-veld was verwijderd, waardoor een verwijderd veld kon worden meegenomen in een sjabloon. Dit is aangepast: je ziet nu dat het veld roodomrand is en het is niet mogelijk om het sjabloon op te slaan voordat het veld verwijderd is.

Issue opgelost: Metadata in submappen

Bij het toevoegen van metadata aan de submappen van een hoofdmap werden de metadata niet goed meegenomen bij het uploaden van nieuwe bestanden in de submap. Dit is nu opgelost.

Issue opgelost: Snagstream-integratie

Door een bug in de Snagstream-integratie konden tekeningen niet meer naar Snagstream worden geëxporteerd. Dit is opgelost en kan nu weer wel.

Issue opgelost: Integratie verwijderen

Om een eerder gemaakte koppeling met een ander platform te verbreken, kun je de integratie uit jouw Prostream-omgeving verwijderen. Door een bug was dit tijdelijk niet mogelijk. Dit is nu opgelost.

Issue opgelost: Volgorde van versies

Door een bug werden de verschillende versies van een bestand op een vreemde manier getoond, waardoor de versies op een willekeurige volgorde kwamen te staan. Dit is opgelost, de versies staan weer op een normale volgorde.