Prostream update - week 2, 2024

Release #70

Verbetering: Sleep voor een nieuwe versie

Wanneer je nu een document in het documentenoverzicht naar een ander document sleept, wordt het eerste document opgeslagen als een nieuwe versie van het andere document.

Issue opgelost: Mail leidde niet naar de juiste plaats

Wanneer je een mail opende met een comment erin, kwam je wel in het juiste project maar landde je niet bij de comment. Dat is nu wel weer zo.

Issue opgelost: Metadata

Wanneer metadata worden toegepast op de subfolders, werd het template niet juist toegevoegd. Dit gaat nu wel weer goed.

Issue opgelost: Foutmelding bij delen

Wanneer een document niet kon worden gedeeld, kreeg je hier een melding van. Vervolgens bleef het scherm laden en gaf een foutmelding. Dit is opgelost.

Issue opgelost: Snagstream en 12Build

Door een bug werden de Snagstream- en 12Build-icoontjes niet weergegeven in het versiescherm. Dat is opgelost, je ziet ze nu weer.

Issue opgelost: Verwijderen ongedaan maken

Wanneer je het verwijderen van een bestand ongedaan wilde maken, kreeg je een foutmelding. Dit is opgelost.

Issue opgelost: QR-code verplaatste zich

Door een bug verplaatste de QR-code zich over een bestand wanneer dit niet de bedoeling was. Dat is opgelost.