Prostream update - week 29

Release #45

feature

Ondersteuning voor 360-graden foto’s

Binnen de preview-functie van Prostream kun je nu ook afbeeldingen weergeven als 360 graden-afbeeldingen. Klik hiervoor op panorama weergave, of normale weergave voor de standaardweergave. De optie wordt weergegegeven bij alle JPEG-, JPG- en PNG-bestandstypen, ongeacht of het daadwerkelijk om een 360 graden-afbeelding gaat.

issue

Navigatie

Onbedoeld konden gebruikers Projecten zien in het menu. Dit is nu niet meer mogelijk.