Prostream update - week 4, 2024

Release #74

Verbetering: Telefoonnummer

Om jou beter te kunnen helpen, hebben we de mogelijkheid toegevoegd om je telefoonnummer toe te voegen aan jouw profiel in Prostream. Zo kunnen we je sneller bereiken als er iets onverhoopt fout gaat.

Later is jouw telefoonnummer ook te zien in het gebruikersoverzicht van het project of de organisatie waaraan jij deelneemt. Jouw telefoonnummer is dan alleen zichtbaar voor de administrator(s) van dat project of die organisatie.

Issue opgelost: Metadata in submappen

Bij het toevoegen van een metadatatemplate op een hoofdmap en de onderliggende submappen, werden de matadata niet of pas heel laat toegepast op de submappen. Dit is opgelost.

Issue opgelost: Zoeken met het versiescherm open

Wanneer je een zoekopdracht uitvoerde terwijl het versiescherm open was, kon je de documenten die werden getoond in de zoekresultaten niet openen. Dit is nu opgelost.