Prostream update - week 41

Release #55

Verbetering: Overschrijven van tekeningen met de Snagstream-koppeling

Je kunt nu ook kiezen voor “Overschrijven” wanneer je een nieuwe versie van een tekening deelt met Snagstream vanuit Prostream. Voorheen had je hier alleen kiezen voor “Overslaan”.

Verbetering: Documententabel zichtbaar bij het uploaden van een nieuwe versie

Als je een document upload kun je nu bij “Nieuwe versie van” klikken om de gehele documententabel te bekijken en het juiste bestand te selecteren (zoals bekend van Docstream).

Verbetering: Voorkeur instellen voor het bekijken van bestand-details

Wanneer je op een bestand klikt opende voorheen standaard een venster aan de zijkant met daarin de details van het betreffende bestand. Nu kun je ook instellen dat je standaard een pop-up venster krijgt in het midden van het scherm, waarop de details zichtbaar zijn. Prostream onthoud de door jou gekozen voorkeur. Dit geldt voor alle vensters, dus ook de vensters die openen bij taken, het toevoegen van mensen aan projecten, enzovoorts.

Issue opgelost: Gevulde dropdown bij het toepassen van een metadata sjabloon

Wanneer je voorheen “Metadata sjabloon toepassen” koos op een map, bleef de dropdown altijd leeg. De dropdown is nu gevuld met het sjabloon dat is toegevoegd op de geselecteerde map.

Issue opgelost: Visuele bug in sjablonensectie voor metadata verholpen

Er was sprake van een visuele bug in de sjablonensectie voor metadata, die is opgelost.