Prostream update - week 45.2

Release #59

Verbetering: Berichten naar gebruikers zonder Prostream-account

Je kunt nu vanuit jouw project of organisatie ook berichten sturen naar collega's die geen Prostream-account hebben. Hier kun je ook bijlagen aan toevoegen zoals je gewend bent.

Verbetering: Kopiëren en plakken

Je kunt nu documenten kopiëren en plakken.

Verbetering: Alle berichten

In de berichtenbox zie je nu een tabblad met daarin alle berichten.

Verbetering: Koppeling met Snagstream en 12Build in metadatatemplate

Je kunt nu de koppelingen met Snagstream en/of 12Build toevoegen aan jouw metadatatemplates op organisatieniveau.

Issue opgelost: Exporteren

Er zat een bug in het exporteren van een Excel- of CSV-bestand van verschillende overzichten in Prostream. Dit is opgelost. Ook was de **Exporteren**-knop zichtbaar in de project-instellingen. Daar is hij weggehaald.

Issue opgelost: Meerdere 3D-bestanden tegelijk openen

Het was tijdelijk niet mogelijk om meerdere 3D-bestanden tegelijk te openen. Dit kan nu weer wel.

Issue opgelost: Onbekende gebruiker

Wanneer je een bericht had gestuurd naar iemand, en diegene werd later verwijderd uit het project, stond er dat het bericht was gestuurd naar een onbekende gebruiker. Dit is opgelost, waardoor je nu de naam van de persoon ziet staan.

Issue opgelost: Zoekopdrachten

Zoekopdrachten werden niet in alle gevallen uitgevoerd. Je kreeg dan de melding dat er geen documenten werden gevonden. Dit werkt nu weer naar behoren.