Prostream update - week 47

Release #64

Issue opgelost: Waardes in selectievelden

Het kwam soms voor bij het invullen van de metadata dat de waardes van selectievelden niet getoond werden. Dit is opgelost.

Issue opgelost: Bestandstype

Het bestandstype werd soms verkeerd geïnterpreteerd door Prostream als er een punt (.) in de bestandsnaam stond. Dit is opgelost: de juiste bestandstypes worden nu weer weergegeven.

Issue opgelost: Metadata

In sommige gevallen werden de metadata niet getoond wanneer een versie werd geopend in het zijpaneel. Dit is opgelost.

Issue opgelost: Twee ontgrendel-icoontjes

Wanneer een gebruiker een document had bewerkt, zag hij daarna twee icoontjes om het bestand te ontgrendelen. Dit is opgelost: alleen de juiste iconen worden nu weergegeven.