Prostream update - week 49 - 2

Release #66

Verbetering: Documenttaak zonder toegang

Wanneer er een documenttaak aan jou werd toegewezen, maar je geen rechten had om dat document te zien, leek het alsof er geen bestand was gekoppeld aan de documenttaak. Dit is opgelost: je ziet nu een melding dat jij geen toegang hebt tot dat bestand.

Issue opgelost: Verplichte metadata

Bij het uploaden van een nieuw document kreeg je een foutmelding wanneer er verplichte metadatavelden instonden. De melding gaf aan dat de velden niet waren ingevuld, terwijl ze dat wel waren. Dat is nu opgelost.

Issue opgelost: Foutieve foutmelding

Door een foutje kreeg je een onterechte foutmelding bij het vergrendelen of ontgrendelen van een bestand. Dit is verholpen.

Issue opgelost: Downloaden als ZIP

Wanneer je een map probeerde te downloaden als ZIP-bestand, kreeg je een foutmelding en was het niet mogelijk om te downloaden. Dit is opgelost.