Prostream update - week 44

Release #57

Recht om eigen documenten te bewerken

Het was eerst alleen mogelijk om iemand rechten te geven om alle bestanden te bewerken, of bestanden helemaal niet te mogen bewerken. Hier is nu een optie aan toegevoegd, waardoor een gebruiker ook alleen de bestanden die hij zelf heeft geüpload kan bewerken.

Scherm­afbeelding 2023-10-31 om 09.03.49

Slimme mappen

Nieuwe slimme mappen liepen af en toe vast. Prostream bleef dan laden, zonder dat de inhoud van de map zichtbaar werd. Dit is nu opgelost.

Externe projectleden

Externe projectleden konden niet worden verwijderd, dat kan nu weer wel.