Prostream update - week 50.2

Release #68

Issue opgelost: Berichten naar groepen

Door een bug werden berichten die naar een groep zijn gestuurd, niet weergegeven in de inbox van de ontvanger. Dat is opgelost.

Issue opgelost: Gebruiker benoemd

Er werd geen bericht gestuurd wanneer een gebruiker werd genoemd in een bericht. Dat gebeurt nu weer wel.

Issue opgelost: Metadata bij een nieuwe versie

Wanneer je een nieuwe versie van een bestand wilde uploaden en hier metadata aan wilde toevoegen die niet waren toegevoegd aan vorige versies van het bestand, liep het uploadscherm vast en verdween de metadata. Dit is opgelost en gaat nu weer goed.