Prostream update - week 37

Release #51

Verbetering: Metadata in downloadnaam in berichten

Wanneer er een downloadnaam ingesteld is voor een metadataset, wordt deze nu ook gebruikt wanneer het bestand toegevoegd wordt als bijlage aan berichten.

Issue opgelost: Uploadscherm verlaten

Bij het uploaden van bestanden en het invullen van metadata, was er geen mogelijkheid om het uploadscherm te verlaten. Wanneer je op Annuleren drukte, gebeurde er niks. Dit is opgelost, waardoor je het uploaden van bestanden gewoon kunt afbreken.

Issue opgelost: Aanpassen verwachte documenten

Het aanpassen van verwachte documenten ging niet altijd goed. Dit is nu opgelost.