Wat is een verwacht document in Prostream?

Een verwacht document heb je nog niet, maar wordt op een later moment in het project aangemaakt.

Wanneer je al weet dat je bepaalde documenten nodig hebt binnen een project en/of je weet dat er documenten aan gaan komen, dan kun je deze alvast in een Prostream-map toevoegen als 'verwacht document' via de button Verwacht Document. Zo weet je zeker dat je het document niet zult vergeten. Ook kun je dit verwachte document aanmaken als deliverable voor een taak.

Voer de naam en het bestandstype van het document in en klik op Opslaan. Het verwachte document is nu zichtbaar in je map. Wanneer het daadwerkelijke document is geüpload, kun je dit fictieve (want dat is het eigenlijk) document weer verwijderen.