Wat is een verwacht document in Prostream?

Toevoegen van verwachte documenten

Wanneer je al weet dat je bepaalde documenten nodig hebt binnen een project en/of je weet dat er documenten aan gaan komen, dan kun je deze alvast in een Prostream-map toevoegen als 'verwacht document' via de button Verwacht Document. Voer de naam en het bestandstype van het document in en klik op Opslaan. Het verwachte document is nu zichtbaar in je map. Wanneer het daadwerkelijke document dan is geupload kun je dit fictieve (want dat is het eigenlijk) document weer verwijderen.