Hoe plaats ik een Commentaar?

Commentaar plaatsen

Bespaar tijd door commentaar direct op specifieke bestanden zelf te plaatsen in plaats van dit via andere media te doen.

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de gewenste bestanden staan.
  2. Vink in het Documentoverzicht de bestanden aan waarop je commentaar wil plaatsen.

3. Klik met de rechtermuisknop op één van de geselecteerde bestanden en klik in Actiemenu op Nieuw commentaar.

Het Nieuw commentaar venster wordt geopend.
  4. Selecteer de ontvangers van het commentaar.

5. Kies of je het commentaar wil versturen aan alle gemachtigden
  6. Vul het onderwerp van het commentaar in.
  7. Voeg de huidige versie als bijlage toe of voeg een ander bestand toe als bijlage.
  8. Vul in het tekstveld het Commentaar in. Je hebt hierbij de mogelijkheid om titels te maken en woorden dikgedrukt, schuingedrukt of onderstreept te schrijven.

9. Klik na het plaatsen van het commentaar rechtsonder in het venster op Publiceren.