Hoe bewerk ik documenten in een Procedure?

Procedure documenten bewerken

In het Documenten tabblad van een geselecteerde procedure heb je meerdere opties voor het bewerken van document(en).

1. Selecteer in de Navigatie de gewenste map.
  2. Selecteer in het Proceduresoverzicht de gewenste procedure.

3. Klik in het Procedure eigenschappen overzicht op het tabblad Documenten.

4. Download en Bekijk het document. Meer informatie vind je in 4.7 Eén bestand downloaden
  5. Plaats een Stempel op het document. Meer informatie vind je in 4.9 Documenten stempelen
  6. Plaats een QR-code Stempel op het document. Meer informatie vind je in 4.10 QR-code stempelen
  7. Plaats Nieuw commentaar op het document. Meer informatie vind je in 4.13 Commentaar plaatsen.

8. Wijzig het geselecteerde document. Meer informatie vind je in 4.3 Bestanden wijzigen
  9. Publiceer het geselecteerde document.
  10. Verwijder het concept van het document. Meer informatie vind je in 4.3.1 Verwijder concept.
  11. Ga naar de map van het document in de Projectenmodule
  12. Geef het document een Status. Meer informatie vind je in 4.11 Bestanden een status geven.