Hoe bewerk ik (slimme) mappen in Prostream?

Je kunt (slimme) mappen natuurlijk te allen tijde bewerken.

Je hebt de volgende opties om een (slimme) map te bewerken:

1. Subfolder toevoegen: Wil je een of meerdere submappen toevoegen, bijvoorbeeld omdat je verschillen de soorten documenten verwacht, dan kan dat via deze optie.
  2. Map hernoemen: Verander de naam van de map.
  3. Map verwijderen: Verwijder de gehele map of submap.
  4. Bewerk toegang: Via deze optie kun je aangeven welke rechten een gebruiker van de map heeft. Kan hij/zij documenten alleen zien of ook bewerken? Kan hij/zij ook submappen toevoegen? Dit pas je aan door de getoonde opties aan of uit te vinken.
  5. Metadata set toepassen: Selecteer een meta data set die je wilt toepassen op deze map. Dit geldt ook voor alle submappen.