Hoe bewerk ik (slimme) mappen in Prostream?

Eenvoudig mappen bewerken

Heb je een map aangemaakt bij een project of binnen je organisatie (Mijn Overzicht), dan kun je deze eenvoudig bewerken. Je hebt de volgende opties:

1. Subfolder toevoegen. Wil je een of meerdere submappen toevoegen, bijvoorbeeld omdat je verschillen de soorten documenten verwacht, dan kan dat via deze optie.

2. Map hernoemen. Verander eenvoudig de naam van de map.

3. Map verwijderen. Verwijder eenvoudig de gehele map of submap.

4. Bewerk toegang. Via deze weg kun je aangeven welke

rechten een gebruiker van de map heeft. Kan hij/zij documenten alleen zien of ook bewerken? Kan hij/zij ook subfolders toevoegen? Etc. Eenvoudig aan te passen door de getoonde opties aan of uit te vinken.

5. Metadata set toepassen. Selecteer een meta data set die je wilt toepassen op deze map. Dit geldt ook voor alle submappen.