Hoe download ik een bestand of map uit Prostream?

Om een bestand te downloaden naar jouw lokale computer, klik je op het bestand in Prostream. Selecteer eventueel onder Versiebeheer de juiste versie.

Dubbelklik op het bestand of klik in het zijpaneel op de Download-knop. Het bestand wordt gedownload naar de Downloads-map op jouw computer. De browser geeft aan wat de status is van de download.

Je kunt ook een hele map in één keer downloaden. Klik op de drie puntjes naast de map en selecteer Zip downloaden.

In het scherm dat daarna volgt, kun je aangeven of eventuele onderliggende mappen ook moeten worden gedownload.

Een ZIP-bestand moet altijd worden uitgepakt. Meer informatie lees je hier voor Microsoft en hier voor Apple besturingssystemen.