Hoe filter ik items op een tekening in Snagstream?

Items op een tekening filteren

1. Selecteer in het content menu de gewenste tekening.
    De geselecteerde tekening wordt aan de rechterkant van het scherm getoond.
  2. Druk rechtsboven op het filter-icoon.
    Het filter menu wordt geopend.
  3. Selecteer in het filter menu de filter lijst die je wil gebruiken.

4. Selecteer in de filter lijst het type filter.
  5. Selecteer tenslotte de filter(s) die je wil toepassen op de items.
    Er komt achter de geselecteerde filter(s) een vinkje en bij het filter-icoon een bolletje te staan om aan te geven dat de filter(s) is toegepast. Druk weer op de geopende tekening om het filter menu te sluiten.