Hoe gebruik ik de optie "als gebruiker aanmelden"?

Als gebruiker aanmelden

Gebruik het Als gebruiker aanmelden venster om je als een specifieke gebruiker binnen de huidige omgeving aan te melden.

1. Klik bij de Speedbuttons onder Extra op Als gebruiker aanmelden.

Het Als gebruiker aanmelden venster wordt geopend met een overzicht van alle gebruikers binnen de huidige omgeving.
  2. Selecteer in het overzicht met welke gebruiker je je wil aanmelden.

3. Klik rechtsonder in het venster op Aanmelden.
    Je wordt als de geselecteerde gebruiker aangemeld. Dit is linksboven, boven de navigatie, te zien.
  4. Klik rechtsboven in het scherm op Afmelden om je als de geselecteerde gebruiker af te melden.

Wanneer je als een andere gebruiker bent ingelogd, kun je alleen de omgeving bekijken. Je kunt dan geen documenten uploaden of andere aanpassingen doen.