Hoe kan ik een bericht versturen in Prostream?

Deel snel informatie met jouw collega's door hen een bericht te sturen.

1. Ga naar jouw berichten. Je vindt jouw berichten in het linkermenu in Prostream, zowel binnen jouw organisatie als jouw projecten.
  2. Maak een nieuw bericht aan. Met de knop linksboven maak je een nieuw bericht aan.
  3. Voeg ontvangers toe. In het veld 'Aan' voer je de namen of e-mailadressen in van de ontvangers. Je kunt eventueel ook ontvangers toevoegen aan de CC en BCC.
  4.  Voeg een onderwerp toe. Zo weten de ontvangers waar jouw bericht over gaat.
  5. Schrijf je berichtIn het tekstveld voeg je jouw bericht toe. Gebruik de knoppen om jouw bericht op te maken.
  6. Voeg bijlagen toe. Kies de bestanden van jouw lokale schijf die je wil meesturen, of voeg in een keer de bestanden uit jouw collectiemap toe.
  7. Verstuur je bericht. Als je klaar bent met het opstellen van je bericht, klik je op de knop Verstuur.

Wil je bestanden (bijlagen) toevoegen direct vanuit het documentenoverzicht, bijvoorbeeld vanuit een map of collectiemap? Ga dan naar de betreffende map, selecteer de bestanden en klik op Nieuw bericht. De bestanden zijn dan meteen toegevoegd aan een nieuw bericht.

Alle verzonden en ontvangen berichten zijn zichtbaar in het berichtenoverzicht. Je kunt hier filteren en sorteren om het overzicht te krijgen dat je wenst. Berichten kunnen worden gemarkeerd als gelezen of ongelezen, en het aantal ongelezen berichten wordt weergegeven in het navigatiemenu.

Let op: het is belangrijk om te weten dat berichtconcepten in de huidige versie niet ondersteund.