Hoe kan ik een downloadnaam voor bestanden instellen binnen Prostream?

Prostream biedt de mogelijkheid om een downloadnaam te configureren voor elke metadataset. Deze downloadnaam wordt gebruikt als documentnaam bij het downloaden van het bestand.

1. Ga naar de metadataset. Dit kan zowel binnen jouw organisatie als een project.
  2. Zet het gebruik van een specifieke download-naam aan. Klik eerst op Configureer downloadnaam en zet vervolgens de optie Downloadnaam [naam van metadataset]. Hierna verschijnt de editor.
  3. Stel de downloadnaam samen. Deze stel je zelf samen uit de metadatavelden de set. Combineer de velden met verschillende koppeltekens. De combinatie is te zien onder voorbeeld. Kies voor Opslaan en sluiten wanneer je klaar bent.
  4. Pas de metadataset toe op een map. Je kunt dit ook doen op submappen. De downloadnaam wordt nu toegepast wanneer je een document downloadt.

Screenshot_2023-07-31_at_15_46_46

Het configureren van een metadataset en het toepassen ervan op een map, inclusief eventuele submappen, is alleen mogelijk voor administrators binnen Prostream.