Hoe koppel ik Prostream met Snagstream?

Deel tekeningen en foto's vanuit Prostream met Snagstream om dubbel werk te voorkomen.

Om tekeningen en foto's (pdf-, jpeg- en png-bestanden) te delen met Snagstream, moet de organisatie eenmalig worden verbonden met Snagstream. Dit kan alleen gedaan worden door een administrator.

Met de koppeling uploadt Prostream de geselecteerde bestanden naar de Snagstream-omgeving. Als het al bestaat in Snagstream, heb je de keuze om het te overschrijven. Verder worden geen andere data uitgewisseld tussen Snagstream en Prostream.

1. Ga naar de Instellingen van jouw organisatie.
  2. Klik op het tabblad Integraties en klik op Integratie toevoegen.
  3. Vul de naam in, kies de applicatie Snagstream. Vul de URL in van de Snagstream omgeving in die je wilt koppelen. Let op: in de te koppelen Snagstream omgeving moet een gebruiker bestaan met hetzelfde email-adres als de huidige gebruiker in Prostream.
  4. Klik op Opslaan.
    Screenshot 2023-07-10 at 08.13.50

Vervolgens kies je per project of deze geïntegreerd moeten worden met Snagstream. Om dit te doen, ga je eerst naar het desbetreffende project.

1. Ga in het project naar Instellingen en klik op het tabblad Connecties
  2. Hier zie je de integraties van jouw organisatie. Klik op de drie puntjes links van de integratie en klik op Bewerken
  3. In het scherm kun je vervolgens het Snagstream-project toevoegen waar jouw bestanden moeten komen te staan. Klik op Opslaan