Hoe maak ik een nieuwe map aan in Prostream?

Wanneer je een document wil toevoegen aan een project of taak, moet je eerst een (slimme) map maken.

Een map aanmaken kan op twee locaties: in jouw organisatie en in een project.

Ga in jouw organisatie of project naar Bestanden en klik op Mappen. Vervolgens klik je op de drie puntjes in het mappenoverzicht en kies je voor Nieuw.

Er verschijnt onderin een pop-up waarin je de naam van je map kunt invoeren. Sla de map op en je nieuwe map verschijnt in het overzicht. Je kunt deze nu bewerken, documenten uploaden en verwachte documenten toevoegen.

Je kunt ook een map of mappenstructuur binnen Prostream kopiëren om snel jouw favoriete structuur te hergebruiken. Hierbij kopieer je alleen de mappen, niet de bestanden die erin zitten.