Hoe maak ik een nieuwe map aan in Prostream?

Mappen aanmaken in projecten

Wil je een document toevoegen aan een project of taak, dan zul je eerst een map en/of slimme map aan moeten maken. Geen zorgen, dit is heel eenvoudig. We leggen het je hieronder uit.

NB. Een map aanmaken kan op twee manieren, namelijk via Mijn Overzicht en vanuit je Workflow. Er zit wel een verschil tussen deze mappen! Een map in Mijn Overzicht - te vinden onder Documenten - is een algemene map en dus niet gelinkt aan een project. Een map die je aanmaakt vanuit een project valt wél onder dat project. Hou daar dus rekening mee als je een map wilt aanmaken, bedenk vooraf waar deze map onder valt.

1. Map aanmaken vanuit Mijn Overzicht
 Een map aanmaken vanuit Mijn Overzicht gaat als volgt:

Klik in de linker menubalk op Documenten. Je ziet nu een overzicht met jouw mappen en slimme mappen. Klik op Nieuw, er verschijnt nu onderin een pop-up waarin je de naam van je map kunt invoeren. Sla de map op en je nieuwe map verschijnt in je overzicht. Je kunt deze nu bewerken en/of documenten uploaden of verwachte documenten toevoegen.

2. Slimme map aanmaken vanuit een project
Je kunt ook een slimme map aanmaken vanuit een project. In dat geval selecteer je eerst het betreffende project. Klik in de menubalk links op Documenten en volg vervolgens de routing uit stap 1.