Hoe maak ik een nieuwe map aan in Prostream?

Wanneer je een document wil toevoegen aan een project of taak, moet je eerst een (slimme) map maken. 

Een map aanmaken kan op twee manieren: via Mijn Overzicht en in een project. Er zit wel een verschil tussen deze mappen! Een map in Mijn Overzicht - te vinden onder Documenten - is een algemene map en dus niet gelinkt aan een project. Een map die je aanmaakt vanuit een project valt wél onder dat project. Houd daar dus rekening mee als je een map wilt aanmaken.

Map aanmaken vanuit Mijn Overzicht 

Klik in de linker menubalk op Documenten. Je ziet een overzicht met jouw mappen en slimme mappen. Klik op Nieuw. Er verschijnt onderin een pop-up waarin je de naam van je map kunt invoeren. Sla de map op en je nieuwe map verschijnt in het overzicht. Je kunt deze nu bewerken, documenten uploaden en verwachte documenten toevoegen.

 

Slimme map aanmaken vanuit een project

Je kunt ook een slimme map aanmaken vanuit een project. In dat geval selecteer je eerst het project waaraan je de map wil toevoegen. Klik in de menubalk links op Documenten en volg vervolgens dezelfde stappen als het aanmaken van een map vanuit Mijn Overzicht. 

Je kunt ook een map of mappenstructuur binnen Prostream kopiëren om snel jouw favoriete structuur te hergebruiken. Hierbij kopieer je alleen de mappen, niet de bestanden die erin zitten.