Hoe maak ik een nieuwe slimme map aan in Prostream?

Maak een slimme map aan om eenvoudig alle documenten van een bepaald type of met een bepaalde tag te verzamelen.

Een map aanmaken kan op twee manieren: via Mijn Overzicht en vanuit een project. Er zit wel een verschil tussen deze mappen! Een map in Mijn Overzicht (je vindt jouw mappen onder Documenten) is een algemene map en dus niet gelinkt aan een project. Een map die je aanmaakt vanuit een project valt wél onder dat project. Hou daar dus rekening mee als je een map wilt aanmaken, bedenk vooraf waar deze map onder valt.

Slimme map aanmaken vanuit Mijn Overzicht

Klik in de linker menubalk op Documenten. Je ziet nu een overzicht met jouw mappen en slimme mappen. Klik op Nieuw. Vul rechts in de pop-up in de naam van jouw slimme map in en de bestandstypes en tags die je in deze map wil hebben. Sla de map op en jouw nieuwe slimme map verschijnt in het overzicht. Vanuit daar kun je de map ook bewerken.

Slimme map aanmaken vanuit een project

Je kunt ook een slimme map aanmaken vanuit een project. In dat geval navigeer je eerst naar het betreffende project. Klik in de menubalk links op Documenten en volg vervolgens dezelfde stappen zoals hierboven beschreven.

Een slimme map is een soort filter; je kunt deze mappen dus niet delen met anderen zoals met 'normale' mappen.