Hoe maak ik gebruik van de Proceduremodule indeling?

Indeling Proceduremodule


 1. Speedbuttons: de Speedbuttons staan altijd bovenin het scherm. Hier kan je tevens een Nieuwe procedure aanmaken en Procedures exporteren
 2. Proceduresoverzicht: de procedures uit de geselecteerde map in de Navigatie worden in het Proceduresoverzicht getoond. Hier vind je bovendien extra informatie over de procedures zoals actieve stap, einddatum stap en dagen te gaan.   
 3. Navigatie: gebruik de Navigatie om de gewenste mappen of onderliggende mappen (submappen) uit het huidige project te selecteren.
 4. Module selectie: wissel tussen Projecten, Berichten, Contacten, Procedures en Snagstream
 5. Procedures eigenschappen overzicht: bekijk het Overzicht, de Stappen, Documenten, het Log en de Commentaren van de procedure. 


Procedureoverzicht 

Alle procedures uit een geselecteerde map worden zichtbaar in het Procedureoverzicht. Hier staat de naam, deelnemers actieve stap, naam van de actieve stap, einddatum van de actieve stap, en dagen te gaan tot de einddatum. Klik op een procedure om het te selecteren en dubbelklik op een procedure om het te bekijken. Als je een procedure selecteert, worden alle eigenschappen onderverdeeld in tabbladen, beschikbaar in het Procedure eigenschappen overzicht.

Navigatie 

De Navigatie toont een overzicht van alle contactmappen en submappen binnen het geselecteerde project. Proceduremappen worden, afhankelijk van hun status, onderverdeeld in de submappen Concepten, Gepland, Actief, Voltooid en Afgewezen.
Module selectie

Docstream wordt automatisch in de Projecten module geopend. Vanuit de Module selectie kan je navigeren naar één van de andere modules: 

 1. Projecten: bekijk alle projecten uit de huidige omgeving. 
 2. Berichten: bekijk alle berichten die door jou zijn ontvangen of verstuurd. 
 3. Contacten: bekijk alle contacten en gebruikers uit de huidige omgeving. 
 4. Procedures: bekijk alle toegevoegde procedures uit de huidige omgeving. 
 5. Snagstream: ga naar Pro4all Snagstream. 
 6. Leanstream: ga naar Pro4all Leanstream.Procedure eigenschappen overzicht 

In het Procedure eigenschappen overzicht zijn er, afhankelijk van de instellingen van de omgeving, meerdere tabbladen beschikbaar: 

 1. Overzicht: bekijk een overzicht van de procedure. 
 2. Stappen: bekijk de stappen waaruit de procedure bestaat. 
 3. Documenten: bekijk alle toegevoegde documenten van de procedure. 
 4. Log: bekijk het log van alle activiteiten m.b.t. de procedure. 
 5. Commentaren: lees al het toegevoegde commentaar die op de procedure is geplaatst.