Hoe open ik een taak in Prostream?

Taken openen in Prostream

Als je wilt weten wat een aan jou toegewezen - of door jou aangemaakte - taak inhoudt, dan is het wel zo handig als je de details kunt zien. Geen probleem! Het openen van een taak gaat als volgt:

1. Ga naar Mijn taken en selecteer met je muis de betreffende taak.

2. Klik op deze taak en rechts in beeld verschijnen de details van jouw taak. Makkelijker kan haast niet toch!

NB. Je kunt een taak ook bewerken of verwijderen door op de drie bolletjes te klikken, rechts in de taakbalk.