1. Help Center
  2. Snagstream
  3. Snags & formulieren op de website

Hoe open ik Snags of formulieren op de Snagstream website?

Snags/formulieren openen en bewerken

1. Klik na het selecteren van het gewenste project onder de naam van het project op Snags of Formulieren.
    Het Snags/formulieren-scherm wordt geopend met een overzicht van alle toegevoegde Snags/formulieren in de huidige omgeving.

2. Klik in het overzicht op de Snag/het formulier die je wil openen.

3. Er wordt een nieuw venster geopend waarin je aan de linkerkant alle gegevens van de Snag/het formulier kan bewerken.

Aan de rechterkant van het venster vind je de locatie van de Snag/het formulier op de tekening en de volgende functionaliteit:

1. Ga naar de vorige Snag/formulier uit het overzicht.
  2. Ga naar de volgende Snag/formulier uit het overzicht.
  3. Bekijk de locatie van de Snag/het formulier op de tekening.
  4. Bekijk de historie van de Snag/het formulier.
  5. Bekijk alle eigenschappen van de Snag/het formulier.