Hoe voeg ik documenten toe aan een map in Prostream?

Uploaden documenten in Prostream-mappen

Documenten kun je alleen toevoegen als je eerst een map hebt aangemaakt. Hoe dat moet, lees je hier. In de map kun je vervolgens documenten uploaden via Upload document.

Ook kun je verwachte documenten toevoegen. Dit zijn documenten die er nog aankomen, maar waarvan je bijvoorbeeld niet wilt dat je die vergeet. Bijvoorbeeld bouwtekeningen of een eindrapportage. Via Verwacht document kun je de naam van het document en het bestandstype invoeren. Klik op Opslaan en het document is nu zichtbaar in je overzicht.