Hoe voeg ik documenten toe aan een map in Prostream?

Documenten kun je alleen toevoegen als je eerst een map hebt aangemaakt.

In de map kun je vervolgens documenten uploaden via Upload document. Je kunt ook documenten direct naar het documentoverzicht slepen.

Daarnaast kun je verwachte documenten toevoegen. Dit zijn documenten die er nog aankomen, maar waarvan je niet wilt dat je die vergeet. Denk hierbij aan bouwtekeningen of een eindrapportage. Via Verwacht document kun je de naam van het document en het bestandstype invoeren. Klik op Opslaan en het document is zichtbaar in je overzicht.

Je kan ook onze video bekijken, hierin leggen we uit hoe je een document kan uploaden.