Hoe voeg ik een snagsjabloon toe in Prostream?

Met snags kunnen jij en je collega’s inzichtelijk maken waar tekortkomingen binnen een (bouw)project zich bevinden.

In Prostream kun je meerdere snag templates aanmaken en toevoegen.

1. Ga via Sjablonen naar Kwaliteitscontrole
  2. Selecteer Snagsjablonen en klik op Nieuw snagsjabloon
  3. Vul de titel in van de snagsjabloon en bij nieuwe sectie de sectie in die je gecontroleerd wil hebben.
  4. Vul bij nieuw item een of meerdere vragen in die hierop van toepassing zijn (bijvoorbeeld 'zitten alle stopcontacten op de juiste hoogte?') en geef aan hoe deze vraag beantwoord kan worden. Je hebt de keuze uit:
    1. Datum: als je bijvoorbeeld wilt weten wanneer werkzaamheden zijn uitgevoerd.
    2. Getal: hier kun je een waarde toevoegen die moet worden behaald, met of zonder bereik.
    3. Ja/Nee: als een vraag geen verdere toelichting behoeft, kun je deze optie kiezen.
    4. Keuze: hier kun je meerkeuze-opties toevoegen.
    5. Status: wat is de status van werkzaamheden? Denk aan Nog te voltooien, Lopend, Controle, Afgerond et cetera.
    6. Tekst: wanneer een toelichting nodig is, selecteer je deze optie.
  1. Klik op Opslaan als klad wanneer het formulier nog niet definitief is en op Opslaan en publiceren wanneer dit wel zo is. Je snagsjabloon is nu zichtbaar in het overzicht.