Hoe wijzig ik mijn Instellingen?

Instellingen

1. Klik bij de Speedbuttons onder  Extra op Instellingen.
    Het Instellingen venster wordt geopend. Hier kan je alle algemene Docstream instellingen wijzigen en instellingen m.b.t. het sorteren van mappen.

2. Selecteer waarop je Alle mappen wil sorteren
  3. Selecteer waarop je Alle documenten wil sorteren
  4. Klik bovenin op het tabblad Favoriete mappen.

5. Selecteer waarop je Alle documenten in de favoriete mappen wil sorteren
  6. Klik bovenin op het tabblad Nieuwe documenten.

7. Selecteer op Hoeveel dagen je alle nieuwe documenten wil filteren
  8. Selecteer waarop je Alle nieuwe documenten wil sorteren
  9. Selecteer of je de nieuwe documenten uit Alle mappen of alleen de Favoriete mappen wil filteren.
  10. Klik bovenin op het tabblad Werkbak.

11. Selecteer waarop je Alle documenten in de Werkbak wil sorteren
  12. Klik bovenin op het tabblad Zoeken.

13. Selecteer waarop je Alle documenten bij het Zoeken wil sorteren
  14. Klik bovenin op het tabblad Algemeen.

15. Wijzig de Algemene Docstream instellingen.

16. Klik rechtsonder in het venster op Ok.