Hoe registreer ik een organisatie?

Om gebruik te maken van Prostream, moet je jouw organisatie eerst registreren.

Ga naar my.prostream.app en kies voor register organization. Vul bij Stap 1 jouw persoonlijke gegevens en organisatienaam in. Zorg dat alle velden correct zijn ingevuld en ga door naar Stap 2.

Bij stap 2 vul je jouw e-mailadres in en creëer je een wachtwoord. Klik op Registreren en je kunt direct aan de slag! Houd je inbox in de gaten, want je ontvangt direct een e-mail van ons met alle gegevens die je nodig hebt om in te loggen.

Je kunt de naam van jouw organisatie eventueel later nog aanpassen onder Instellingen in het linkermenu.