Prostream update - week 6, 2024

Release #75

Verbetering: Telefoonnummer en functie

Telefoonnummer: om onze klanten nog beter te ondersteunen wanneer zij voor het eerst inloggen in Prostream, is het nu mogelijk om jouw telefoonnummer in te vullen tijdens het registratieproces. Voor bestaande gebruikers bestaat nu de mogelijkheid om een telefoonnummer toe te voegen aan hun profiel.

Telefoonnummers en functies zijn nu ook zichtbaar voor administrators in de gebruikersoverzichten.

Verbetering: Afbeeldingen

Scherm­afbeelding 2024-02-07 om 08.49.35Zowel in commentaren als berichten is het nu mogelijk om afbeeldingen toe te voegen, zo weet iedereen direct dankzij bijvoorbeeld een foto of schermafbeelding waar jij het over hebt. De toegestane afbeeldingsformaten zijn .jpg, .jpeg, .png, .gif, .webp, .tiff en .bmp.

Verbetering: Commentaren op taken

Het is nu mogelijk om commentaren op taken te plaatsen, bijvoorbeeld wanneer je meer informatie nodig hebt over een taak.

Issue opgelost: Ontgrendelde bestanden

Wanneer je een bestand opent met Microsoft Office in Prostream, hoort het bestand te vergrendelen zodat er geen bewerkingen konden worden uitgevoerd op het bestand. Door een bug waren alle bewerkingsmogelijkheden nog wel zichtbaar in het zijpaneel. Dit is nu opgelost.

Issue opgelost: Naam van een nieuwe versie

Per project kun je instellen om bij het uploaden van een nieuw bestand de naam van het nieuwe bestand te gebruiken, of de naam van eerdere versies te blijven gebruiken. Door een bug werd altijd de naam van eerdere versies gebruikt. Dit is opgelost.

Issue opgelost: Samenwerken in Microsoft Office

Met de Microsoft Office-integratie kun j tegelijk samenwerken in bestanden. Door een bug kreeg alleen een gebruiker de Office-knop niet meer te zien wanneer een andere gebruiker al in het document aan het werk was. Dit is opgelost: de knop wordt weer normaal getoond.