Prostream - Update Week 2

Release #25

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-05-09-png

Laatst online eigenschap voor organisatiegebruikers

Prostream laat nu voor organisatiegebruikers zien of en wanneer de betreffende gebruiker voor het laatste online is geweest in Prostream. Deze 'laatst online' eigenschap is te zien binnen het Gebruikers en groepen scherm.

Berichtenveld bij het delen wordt leeggemaakt

Bij het delen van een document, bleef het bericht dat was toegevoegd aan het vorige document zichtbaar. Dit is nu opgelost, waardoor het berichtenveld leeg is wanneer een bestand gedeeld wordt.

Menu beschikbaar bij onderliggende mappen

Door een bug was het dropdown-menu bij onderliggende mappen niet beschikbaar, maar alleen bij de hoofdmappen. Nu is dit menu ook bij onderliggende mappen beschikbaar.

Groeps- en individuele rechten overlappen niet meer

Bij het toekennen van rechten, kon het zo zijn dat de groepsrechten en de individuele rechten binnen organisaties en projecten elkaar overlapten en op die manier tegenwerkten. Dit is nu verholpen.

Versiepanel binnen projecten laat de juiste versie zien

Wanneer er in het versiescherm een andere versie van een document werd aangeklikt, liet het paneel aan de zijkant nog de metadata zien van het vorige document. Dit is nu aangepast, waardoor de balk aan de zijkant de juiste informatie laat zien.

Zijbalk werd geopend zonder toegangsrechten

Als een gebruiker een document wilde openen waartoe hij/zij geen toegang had, werd er een lege zijbalk geopend. Dit kon voor verwarring zorgen. Nu komt er duidelijk te staan dat deze persoon geen rechten heeft om de details van het bestand in te zien.