Prostream update - week 18

Release #37

feature

Verwijderen van versies

Het is nu mogelijk om individuele versies van een document te verwijderen. Hierbij wordt het specifieke versienummer verwijderd, en wordt er verder genummerd vanaf de verwijderde versie. Versies worden verwijderd door met de rechtermuisknop te klikken op de versie en te kiezen voor verwijder versie. Deze actie wordt ook in de log van het document vastgelegd.

Voorbeeld 1: een document heeft vier versies: 1 t/m 4. Versie 4 wordt verwijderd. Als de gebruiker vervolgens een nieuwe versie upload, krijgt deze versie nummer 5. Het resultaat is dat het document voortaan versie 1, 2, 3 en 5 heeft.

Voorbeeld 2: een document heeft vier versies; 1 t/m 4. Versie 3 wordt verwijderd. Als de gebruiker vervolgens een nieuwe versie uploadt, krijgt deze versie nummer 5. Het resultaat is dat het document voortaan versie 1, 2, 4 en 5 heeft.

Voorbeeld 3: een document heeft maar één versie. Deze enige versie wordt verwijderd. Het resultaat is dat het document nul versies heeft, en daarmee een verwacht document wordt.

feature

Inloggen met Single Sign On

Prostream ondersteunt nu het gebruik van Microsoft Azure AD om in te loggen. SSO is bruikbaar voor gebruikers die al een Prostream-account hebben. Deze gebruikers kunnen voortaan Sign in with Microsoft gebruiken om in te loggen.

verbetering

Bestandstype-icoon

Het bestandstype-icoon en de documentnaam zijn nu los van elkaar te gebruiken in een documentenmap. Wanneer er voorheen gekozen werd om de standaard documentnaam niet te gebruiken in een metadataset, verdween automatisch ook het bestandstype-icoon. Nu is dit icoon ook los beschikbaar.

verbetering

Openen van mappen vanuit een link

Wanneer je een link naar een map aanklikt, bijvoorbeeld vanuit een slimme map of de zoekresultaten, opent nu de map in de mappenstructuur.