Prostream update - week 2.2, 2024

Release #71

Verbetering: Download alle bijlagen

Als je meerdere bestanden toegestuurd krijgt in de berichtenbox, download je deze nu allemaal in één keer als ZIP-bestand.

Verbetering: Lange lijst in een dropdown-veld

Wanneer je veel verschillende opties had in bijvoorbeeld een metadata selectieveld, kreeg je hiervan eerst maar vijf items te zien. Dit is aangepast, je ziet nu net zoveel items als er op jouw scherm passen.

Issue opgelost: PDFtron in alleen-lezen

Wanneer je geen bewerkingsrechten had voor een bestand, of het bestand was al definitief gemaakt, kon je nog wel aanpassingen maken in PDFtron. Dit is opgelost: wanneer je nu een definitief bestand of een bestand waar je geen bewerkingsrechten voor hebt wil openen, opent PDFtron op alleen-lezen.

Issue opgelost: Versienummer

Wanneer je een nieuwe versie van een bestand uploadde, bleef het versienummer hetzelfde. Deze telt nu gewoon weer het juiste aantal versies.