Prostream update - week 35

Release #49

issue

Lege pagina na het openen van een verlopen link

Wanneer je er een bestand met jou gedeeld is via een link met een verloopdatum, en je probeerde de link te openen na het verlopen van de link, kreeg je een leeg scherm te zien. Dit is niet meer zo, je krijgt nu een melding te zien.

issue

Gebruiker kan zonder toegang naar een project navigeren

Je krijgt nu een melding te zien wanneer je als gebruiker geen toegang hebt tot een project of wanneer de licentie van de organisatie van het project is verlopen.

issue

De status van het document loopt synchroon in het documentenoverzicht en in het versie-overzicht

Wanneer je de status van een bestand in het documentenoverzicht aanpaste (bijvoorbeeld goedkeuren), moest eerst het versie-overzicht worden ververst voordat deze aanpassing zichtbaar was. Dit is nu opgelost, waardoor het documentenoverzicht en het versie-overzicht synchroon lopen.

verbetering

PDFtron

PDFtron kan nu grotere documenten laden. De voortgang hiervan is zichtbaar gemaakt met een laadbalk.