Prostream update - week 38

Release #51

Zoeken in de berichtenbox

Je kunt nu in jouw berichten zoeken op het onderwerp, de inhoud van een bericht, geadresseerde(n) en afzender.

Bijlage in log

Je kunt nu ook zien wanneer documenten in een bericht werden verstuurd als bijlage. Dit is terug te vinden in de log van het document.

Zoekresultaten in map

Gebruiker zag geen resultaten wanneer er gezocht wordt in een map. Dit is opgelost.

Bestanden toevoegen aan een map zonder rechten

Gebruikers konden door middel van slepen wel bestanden toevoegen aan een map waar hij geen rechten voor had. Dit kan nu niet meer.

Opslaan van metadata

Nieuwe metadatasets en -items konden door een bug niet worden opgeslagen, dit is nu opgelost.

Laatst aangepast

Het Laatst aangepast-veld was automatisch leeg bij het uplaoden van een nieuwe versie. Nu is hier de datum van het uploaden van de laatste versie te zien.

Integratiestatus

Wanneer een document is geïntegreerd met Snagstream of 12Build en de pagina werd vernieuwd, verdween de integratiestatus van het document. Dit is opgelost.

Toegangsrechten voor mappen

Wanneer een gebruiker toegang had tot een hoofdmap in het documentenoverzicht en er werd een submap toegevoegd aan die hoofdmap, kon de gebruiker die submap niet zien tenzij daar nog specifiek rechten voor gegeven waren. Dit is nu opgelost, de gebruiker kan alle submappen onder de hoofdmap zien.