Prostream update - week 45

Release #58

Verbetering: exporteren

Alle Prostream-overzichten (zoals zoekresultaten en documentenoverzichten) kunnen nu als Excel- of CSV-bestand worden geëxporteerd.

Ook kun je nu makkelijker een selectie van documenten exporteren door ze te selecteren in de zoekresultaten of door ze te selecteren in de collectiemap. Rechtsbovenin verschijnt dan een knop met Exporteren.

Scherm­afbeelding 2023-11-09 om 10.10.46

Issue opgelost: opgeslagen zoekopdracht

Een opgeslagen zoekopdracht gaf niet altijd bij de eerste keer openen de juiste resultaten. Dit is opgelost, waardoor je nu direct weer resultaten ziet bij het openen van een opgeslagen zoekopdracht.

Issue opgelost: Delen van slimme en collectiemappen

Het delen van een slimme map of de inhoud van een collectiemap ging niet altijd goed. Dit is opgelost, waardoor alle bestanden weer worden meegestuurd met het delen van de collectiemap.

Issue opgelost: Taggen van bestanden

Een bug zorgde ervoor dat wanneer je een tag gaf aan een bestand, alle bestanden in die map diezelfde tag kregen. Dit is opgelost.

Issue opgelost: Datumweergave

Door een bug gaf Prostream de datum waarop een bestand was geüpload, op de Amerikaanse wijze weer. Dit is opgelost, de datum staat weer normaal.