Prostream update - week 49

Release #65

Nieuwe feature: Microsoft Office-integratie

office-1
Dankzij de Microsoft Office-integratie in Prostream hoef je niet meer jouw Excel-, PowerPoint- of Word-bestanden te downloaden om deze te bewerken. Je hebt geen eigen Microsoft-licentie nodig. Upload het bestand in jouw Prostream-omgeving en klik op het Microsoft-icoontje om deze te bewerken. Je hebt toegang tot dezelfde tools als je gewend bent van de Microsoft programma’s. Jouw collega’s kunnen tegelijk in hetzelfde document werken. Zo voorkom je dat er meerdere versies van een bestand naast elkaar gaan leven.

Ben je klaar met bewerken? Sluit dan het tabblad: jouw wijzigingen zijn automatisch opgeslagen. Prostream creëert hier een nieuwe versie van op dezelfde manier als wanneer je een nieuwe versie zou uploaden.

Verbetering: Dubbelklik

Je opent nu submappen door er twee keer op klikken.

Verbetering: Metadatatemplate

Bij het maken van een metadatatemplate staat er aan de linkerkant een lijst met vooraf ingestelde velden. Wanneer je deze invoegt in het template, wordt het veld nu automatisch verwijderd uit de linkerlijst.

Issue opgelost: Documenttaken koppelen

Het ging een tijdje fout om een documenttaak aan te maken. Het document werd dan niet goed aan de taak gekoppeld. Dat is nu verholpen.

Issue opgelost: Projecten dupliceren

Het was tijdelijk niet mogelijk om grote projecten te dupliceren; dat kan nu weer wel.