Prostream update - week 30

Release #44

verbetering

Verfijnd navigatiemenu

We hebben het navigatiemenu aan de linkerkant aangepast. Nu kun je direct naar verschillende opties zoals Documenttaken of bepaalde instellingen navigeren, zonder extra stappen. Daarnaast is het menu Mijn overzicht verdwenen, en vervangen door Mijn taken en Mijn projectenMijn projecten bevat de projecten van jouw organisatie, en projecten van externe organisaties waar jij lid van bent.

verbetering

Optimalisatie Gebruikers en Groepen

We hebben belangrijke aanpassingen doorgevoerd met betrekking tot de gebruikers en groepen in Prostream, wat zorgt voor de volgende optimalisaties en verbeteringen:

• Leden van groepen verschijnen nu ook als individuele gebruikers in velden waaruit gebruikers geselecteerd kunnen worden, bijvoorbeeld bij het toewijzen van een taak.
  • De prestaties van Prostream zijn verhoogd dankzij een efficiëntere verwerking van gebruikers en groepen. Deze verbetering beïnvloedt bijna elk aspect van Prostream.

verbetering

Goedgekeurde versies

Gebruikers die de rechten hadden om alle documenten te zien, maar alleen goedgekeurde versies, konden voorheen geen bestanden uploaden. Dit is aangepast, het recht om alleen goedgekeurde versies te zien is aangepast naar ‘Eigen [versies] en goedgekeurde’.

verbetering

Prostream op mobiel

Prostream is beter bruikbaar op mobiel; taken en documenten worden beter weergegeven op kleinere schermen.

issue

Taakverwijdering ongedaan maken

Er was een probleem waarbij het ongedaan maken van het verwijderen van een taak een foutmelding kon veroorzaken. Dit probleem is nu opgelost en je kunt nu zonder problemen het verwijderen van taken ongedaan maken.