Prostream update - week 50

Release #67

Nieuwe Feature: Deutsch & norsk

Prostream is vanaf nu ook beschikbaar in het Duits en Noors. Je past deze instellingen aan via jouw profiel, door op jouw initialen te klikken.

Verbetering: Alleen zichtbare mappen

Wanneer je als administrator de rechten bekijkt van een gebruiker, zie je alleen nog de mappen waar diegene toegang tot heeft. Op die manier zie je precies wat diegene ziet wanneer hij/zij inlogt.

Verbetering: Met hoeveel mensen delen?

Wanneer je een link deelt via e-mail met alle projectleden, krijg je een melding te zien die weergeeft naar hoeveel mensen de mail wordt verzonden.

Verbetering: Taakgegevens

Wanneer je een taak opent, zie je nu in het zijpaneel dezelfde gegevens als je ziet in het takenoverzicht.

Issue opgelost: Verplichte metadata

Wanneer je een nieuw(e versie van een) bestand uploadde in een map met verplichte metadatavelden, kreeg je geen melding wanneer deze velden niet waren ingevuld. Deze melding krijg je nu wel.

Issue opgelost: Datumweergave

De data in Prostream werden op de Amerikaanse wijze weergegeven (MM-DD-YY). Dit is aangepast, waarbij de maanden nu afgekort worden weergegeven, dus bijvoorbeeld 12 dec 2023.

Issue opgelost: Lange tekst

Wanneer je een lange tekst in een metadataveld zette, werd deze tekst op een vreemde manier afgebroken. Dit is opgelost.

Issue opgelost: Nieuwe versie voor

Wanneer je meerdere bestanden tegelijk uploadde, kon je in het uploadscherm voor alle bestanden hetzelfde bestaande bestand kiezen bij Nieuwe versie voor. Dit is opgelost; dit kan niet meer.

Issue opgelost: Bestand vergrendelen terwijl erin gewerkt wordt

Terwijl iemand een bestand aan het bewerken was met Office, kon het bestand nog wel definitief of goedgekeurd worden. Dat kan niet meer.

Issue opgelost: Onzichtbare metadata

Door een bug waren niet alle metadata altijd zichtbaar in het bestandenoverzicht of het zijpaneel. Dit is opgelost.