Waar kan ik ideeën en suggesties kwijt voor Prostream?

Wij horen graag jouw ideeën over Prostream.

Vertel ons je ideeën, suggesties en verbeteringen in Prostream Ideas

Heb je suggesties voor Prostream of mis je nog iets? Dan horen we dat natuurlijk graag. Via het vraagteken onder het menu rechtsboven kun je jouw idee kenbaar maken. Klik op Deel je ideeën met ons en vul de gevraagde info in en je idee komt in ons Prostream Ideeën Portaal. Vanuit hier nemen we dit verder in behandeling.

Scherm­afbeelding 2023-01-10 om 15.04.13

Houd bij het schrijven van jouw idee de volgende onderdelen aan, zodat wij een volledig beeld van jouw idee kunnen vormen en zo goed mogelijk voor jou aan de slag kunnen:

• Duidelijke omschrijving van waar jij tegenaan loopt. Voeg details en voorbeelden toe, zodat wij jou zo goed mogelijk begrijpen. Beschrijf op welke manier het impact heeft op jouw werk en of er een andere manier is waarop je het hebt geprobeerd op te lossen.
  • Frequentie: hoe vaak loop jij hier tegenaan? Is het een eenmalig iets, of iets dat vaker een probleem vormt?
  • Voorgestelde oplossing: hoe denk je dat we jouw probleem zouden kunnen oplossen of we jouw idee zouden moeten uitwerken?
  • Geef als laatste ook aan of andere gebruikers (zowel binnen als buiten jouw organisatie) profiteren van deze verbetering. We kijken zorgvuldig naar ieder ingediend idee, maar dit helpt ons om een hogere prioriteit te geven aan de ideeën met een significantere impact voor alle gebruikers.

Nadat je een suggestie hebt gedaan, krijg je hiervan een e-mail ter bevestiging en wordt je op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen rondom jouw suggestie, bijvoorbeeld wanneer we beginnen met de ontwikkeling van een feature of de verbetering live staat. Als je dat niet wil, kun je je hiervoor uitschrijven.

Voor dringende kwesties of hulp, neem contact op met Prostream Support